Uniform

Als je een echt chirowietje bent dan mag dat gezien worden! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je al vanaf de speelclub een heel uniform aanschaft. Je kunt gerust wachten tot je tipper of tiptien bent om je een rokje of hemd aan te schaffen. Zo hoef je niet telkens een nieuwe te kopen als je weer een groeischeut hebt gedaan!

Wat vind je terug in de kleerkast van een chirowietje?

  • Een t-shirt & trui van onze chiro!

Een t-shirt kun je in alle maten krijgen bij de leiding voor 10 euro. Een trui kost 25 euro voor speelclub en kwiks & 30 euro voor tippers, tiptiens & aspi’s. Met deze coole t-shirt en trui is direct gezien dat je niet zomaar een chirowietje bent maar eentje van de chiromeisjes Langemark! Op de chirozondagen, de uitstapjes en op kamp paraderen we graag als één groep met dezelfde t-shirt en trui! Heb je nog geen? Koop één tijdens de chironamiddagen!

  • Een chirorokje

Nog zoiets waar je een chirowietje makkelijk aan herkent. Een chirorokje kun je vinden in de banier (www.debanier.be) voor ongeveer 30 euro. Goedkoop zijn ze niet dus je kunt zeker wachten tot je je groeischeut hebt gedaan om er ééntje aan te schaffen.

  • Een chirohemd

Een hemd kun je kopen bij de banier (33 euro). Je kunt er allerlei dingen (afdelingsembleempjes, aandenkentjes) opnaaien om je chiromomenten te vereeuwigen. Een chirohemd wordt minder gedragen dan vroeger. Eens je leiding bent, heb je namelijk een chirotrui…

Wat vind je nog in de banier?

  • Chiro-accessoires
    buf, heuptas, juwelen, chirogeschenken, kousen, drinkbussen, …
  • Knutselmateriaal

Met je chirolidkaart krijg je 20 procent korting op alle creamix producten en 10 procent op alle andere knutselmaterialen.
Meer informatie vind je op www.debanier.be

Als je het mij vraagt…